Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wiljan Vloet bekeek Fortuna speler Daemen


18 oktober 2004 - Het is nog allerminst onzeker of Wiljan Vloet ook volgend seizoen nog coach zal zijn van Roda JC. De oefenmeester uit het Brabantse Schijndel gaf dit weekend nog aan tegenover de regionale Limburgse zender L1 te twijfelen over een langer verblijf in Kerkrade. Vloet heeft nog een contract tot het einde van het seizoen bij Roda JC. Ondanks een mogelijk vertrek scoutte de coach afgelopen weekend wel Tom Daemen, een middenvelder van Fortuna Sittard.

Fortuna Sittard staat momenteel op een tiende plaats in de Gouden Gids Divisie. Een van de smaakmakers dit seizoen is Tom Daemen. De 19 jarige jeugdinternational is al weer bezig aan zijn derde seizoen bij de A-selectie van de Limbrugse club. Wiljan Vloet zou volgens FortunaHome.com de middenvelder in het competitieduel Fortuna Sittard - Emmen. Daemen speelde in tegenstelling tot de voorgaande duels niet erg goed, desondanks blifjt Roda JC de middenvelder volgen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!