Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Correia op amateurbasis naar Emmen


19 oktober 2004 - Antonio 'Kito' Correia keert terug op de Nederlandse velden. De aanvaller keerde na de zomer te laat terug bij SC Heerenveen waarop zijn contract werd ontbonden. Via diverse stages bij clubs in binnen- en buitenland heeft de aanvaller uit Angola zich uiteindelijk verbonden aan BVO Emmen. De aanvaller zal dit seizoen op amateurbasis uitkomen voor de Gouden Gids Divisieclub, daarna zal een 2-jarig profcontract in werking treden.


Antonio Correia brak vorig seizoen door in het eerste elftal van SC Heerenveen, de club waar hij al jaren te boek stond als een grond talent. Uiteindelijk kwam de aanvaller uit in 14 competitieduels voor de Friezen. Louche zaakwaarnemers brachten het hoofd echter op hol van de jonge aanvaller en beloofden hem een lucratieve transfers naar Portugal. Een transfer kwam er echter nooit. De 21 jarige Correia meldde zich enkele weken te laat bij SC Heerenveen, de club verbrak het contract.

Jan Olde Riekerink in het Dagblad van het Noorden: ''Natuurlijk ken ik zijn voorgeschiedenis en zijn mentale problemen, zoals die bij SC Heerenveen aan het licht zijn gekomen. Maar ik denk dat 'Kito' bij ons is. Hij verdient een tweede kans.''Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!