Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gluscevic akkoord met schikkingsvoorstel


19 oktober 2004 - Vitesse zal niet in beroep gaan tegen de schorsing van Igor Gluscevic. De aanvaller werd afgelopen weekend in het duel Vitesse - NAC (1-2)met een rode kaart van het veld gestuurd. Gluscevic kreeg de kaart vanwege een vermeende elleboogstoot tegen zijn directe tegenstander Rob Penders. De tuchtcommissie heeft Gluscevic een voorstel gedaan van vier duel schorsing, waarvan 1 voorwaardelijk met een proeftijd van 1 jaar.


Igor Gluscevic heeft de schorsing geaccepteerd, maar is zich van geen kwaad bewust. De aanvaller tegenover Omroep Gelderland. "Ik heb inmiddels de beelden gezien. Dit gebeurt zo vaak in luchtduels. Niemand springt zonder de armen te bewegen. Waarom krijg ik dan rood? Ik had echt niet de intentie om hem te raken." Gluscevic kampt met een blessure en zou sowieso de komende weken buitenspel staan.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!