Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Adriaanse ziet toekomst in talentvolle middenvelder


19 oktober 2004 - AZ coach Co Adriaanse heeft Haris Medunjanin bij zijn selectie gehaald. De oefenmeester is zeer onder de indruk van de in BosniŽ geboren middenvelder. De 19 jarige aanvaller begon het seizoen in de selectie van Jong AZ en werd vorig seizoen verkozen tot beste speler van de Shell Landelijke A-Junioren Eredivisi. Tevens is hij een vaste waarde in het Nederlands Elftal voor spelers onder 20 jaar.

Medunjanin is zoals gezegd geboren in BosniŽ, maar als vluchteling naar Nederland gekomen. De speler verbleef eerder enige tijd in asielzoekerscentra in ScandinaviŽ maar is nu al sinds zijn twaalfde verbonden aan AZ. In Alkmaar heeft de aanvallende middenvelder nog een contract tot de zomer van 2007. Vorig seizoen haalde Adriaanse al aanvaller Wisse bij de selectie van AZ.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!