Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord wil Danko Lazovic verhuren


20 oktober 2004 - De Feyenoord clubleiding probeert er alles aan te doen om al haar aanvallers tevreden te houden. In de komende winterstop wordt met Dirk Kuijt, Romeo Castelen en Thomas Buffel gesproken over verbetering van hun doorlopende contracten. Voetbalweekblad Voetbal International weet vandaag te melden dat er ook gesproken zal worden met Danko Lazovic over een mogelijk verhuur van de aanvaller.


Danko Lazovic werd vorig jaar zomer voor een bedrag van 7 miljoen euro door Feyenoord aangetrokken van Partizan Belgrado. Naast Feyenoord volgden ook PSV en FC Barcelona de aanvaller al enige tijd. Feyenoord bleek het meest daadkrachtig te zijn, Lazovic werd gekocht en de Rotterdamse club zou de transferprijs in een aantal jaar betalen aan Partizan.

De doorbraak van Danko Lazovic bleef vorig seizoen uit, mede door de stormachtige ontwikkeling van Dirk Kuijt die tot op de dag van vandaag nog altijd duurt. Lazovic is in potentie echter een topspits, met zeventien jaar is de aanvaller de jongste debutant ooit in het team van Servie Montenegro. Clubs zouden nog altijd in de rij staan om de speler van Feyenoord over te nemen, zo was er onlangs volgens Italiaanse media nog belangstelling van Inter Milan.

Feyenoord wil Danko Lazovic echter niet kwijt. De Rotterdamse club hoopt de speler in de volgende transfertermijn aan een club te kunnen verhuren waar de aanvaller wekelijks aan spelen toe kan komen en zo door kan ontwikkelen. Bij Feyenoord is die mogelijkheid er op dit moment niet. Overigens bezocht onlangs ook de hoofdscout van Manchester United, Martin Ferguson, een wedstrijd van Feyenoord om Kalou te bekijken.

Overigens kan Feyenoord komende donderdag in het UEFA Cup duel tegen het Schotse Hearts in haar sterkste opstelling beginnen. De Europese bookmaker verwachten dat Feyenoord weinig moeite zla hebben met de werkgever van Mark de Vries. Voor winst van Hearts wordt momenteel al 9,50 euro per ingezette euro uitgekeerd. Voor Feyenoord is dat slechts 1,28 euro. Bij een gelijkspel is het 4,60. Maak nu gebruik van de samenwerking van MrBookmaker.com en VoetbalPlus.nl en wed ook voor 3 euro gratis! Link: MrBookmaker.comVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!