Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord simpel langs Hearts


21 oktober 2004 - Feyenoord is de tweede ronde van de UEFA Cup goed begonnen. In de eigen Kuip werd het Schotse Hearts met 3-0 verslagen. Bij rust was er een tussenstand van 1-0. Hearts moest het doen zonder aanvalsleider Mark de Vries, aan Feyenoord kant werd de Koreaan Chong-gug Song gepasseerd. Feyenoord coach Ruud Gullit is momenteel niet tevreden over Song, die door al zijn reizen naar Korea vermoeid oogt.


Feyenoord won dus vanavond, Hearts bleek niet bij machte het de Rotterdammers vanavond erg lastig te maken. Wel mocht Feyenoord blij zijn met de arbitrage. De openingstreffer van Dirk Kuijt werd door de Deense scheidsrechter Poulsen goedgekeurd. Bij de voorzet stond verdediger Saidi buitenspel, de scoren Dirk Kuijt echter niet. Het doelpunt werd goedgekeurd. Aan de andere kant bij eenzelfde geval werd het doelpunt van Weir afgekeurd. Feyenoord ging dus rusten met een 1-0 voorsprong, maar gelet de kansen had de stand al een stuk groter kunnen zijn in het voordeel van de Rotterdammers.

In de tweede helft liep Feyenoord verder uit op de Schotten. Bart Goor bracht op aangeven van de opnieuw goedspelende Salomon Kalou de score na 58 minuten op 2-0. Hierop besloot Feyenoord coach Ruud Gullit in de minuten die volgde, zowel Kalou als Basto van het veld te halen voor respectievelijk Buffel en Mtiliga.

Uiteindelijk maakte Dirk Kuijt er nog 3-0 van in Rotterdam. Feyenoord begint de groepsronde dus goed met een ruime zege op Hearts zonder zelf diep te hoeven gaan. In Feyenoord's poule speelde Schalke '04 vanavond met 1-1 gelijk thuis tegen FC Basel met 1-1. Het Hongaarse Ferenvaros was vanavond vrij.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!