Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Utrecht houdt lang stand tegen Zaragoza maar verliest


21 oktober 2004 - FC Utrecht hield vanavond lange tijd stand in Spanje tegen Zaragoza. Toch verloor de ploeg van Foeke Booy vanavond. In de slotfase van het duel door twee doelpunten van Villa liep Zaragoza uit naar een 2-0 zege. Dnjepr won vanavond in eigen huis verrassend van Club Brugge met 3-2.


FC Utrecht probeerde al vroeg de opbouw van Zaragoza te versturen door ver van het eigen doel te spelen. Deze tactiek lukte aardig totdat de Spaanse ploeg echt ging voetballen. Utrecht doelman Joost Terol moest met een aantal puike reddingen zijn ploeg van de tiende minuut tot de dertigste minuut behoeden van een achterstand. Daarna hield FC Utrecht weer goed stand en ging zo met een knappe 0-0 de rust in.

In de tweede helft was het opnieuw Zaragoza dat het spel bepaalde, ook FC Utrecht kreeg echter een aantal (kleine) kansjes. Zaragoza begon echter steeds beter te voetballen onder aanvoering van voormalig Real Madrid speler Savio. De Duitse scheidsrechter hielp Utrecht eerst nog door geen penalty toe te kennen aan Zaragoza toen Villa nadrukkelijk werd vastgehouden door Di Tomasso. Daarna was er geen redden meer aan. Twee doelpunten ('77 en '82) van Villa hielpen Zaragoza in de slotfase toch nog aan winst. Desondanks kan Utrecht terugkijken op een goed begin van de tweede ronde.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!