Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hoofdsponsor Veendam beschuldigd van fraude


22 oktober 2004 - De hoofdsponsor van BV Veendam wordt beschuldigd van fraude. Door het Steunpunt Acquisitiefraude (SAF) is namens elf bedrijven een aanklacht ingediend wegens fraude tegen Veendam's sponsor Internetgemeentegids.nl. Volgens het SAF zouden tientallen ondernemers zijn opgelicht door diverse acquisitiebedrijven, waaronder Internetgemeentegids.nl. Het bedrijf betaalt jaarlijkst ruim 100.000 euro aan Veendam en heeft speler LuciŽn Sahetapy zelfs op de loonlijst staan.


Veendam bestuurslid communicatie Jos Offenberg in het Dagblad van het Noorden: "Het zal geen verbazing wekken dat wij niet blij verrast zijn. Ben je in dit land pas schuldig als schuld bewezen is. Tot nu toe weten we niet meer dan dat er een stuk elf aangiftes zijn gedaan tegen onze hoofdsponsor. Hoe dit afloopt is onbekend. We kunnen dan ook niets anders dan de ontwikkelingen afwachten. Maar dit doet het imago van de club geen goed, dat is zeker."

Overigens overweegft Internetgemeentegids.nl SAF directeur Van Eck voor het gerecht te dagen vanwege de aanklacht die hij tegen het bedrijf heeft gedaan.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!