Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Galasek niet, Alex twijfelgeval voor PSV - Ajax


22 oktober 2004 - Ajax moet het zondag in de topper tegen PSV in Eindhoven stellen zonder aanvoerder Thomas Galasek. De Tsjechische middenvelder is nog altijd niet hersteld van een blessure aan een rugwervel en zal nog zeker enkele weken uit de roulatie zijn. De Argentijnse aanvaller Mauro Roslases is in tegenstelling tot afgelopen woensdag bij het Champions League duel tegen Maccabi tel Aviv wel weer van de partij.


Ajax coach Ronald Koeman gaf vandaag in ieder geval aan op de website van Ajax.nl dat de wedstrijd tegen PSV van 'cruciaal belang' is voor de Amsterdammers. Bij verlies in Eindhoven zou het verschil tussen beide club al 10 punten bedragen. Ronald Koeman over een mogelijk verschil van 10 punten: ,,Dat is behoorlijk. Ik zie PSV niet zoveel punten verspelen",

Ronald Koeman gaf verder aan dat Rafael van der Vaart opnieuw in de punt van de aanval gaat spelen: ,,Je wilt natuurlijk naar een vast elftal toewerken, maar dat ligt ook aan de invulling die eraan wordt gegeven. In de eerste helft ging dat goed. Hoewel PSV geen Maccabi is, zal er weinig veranderen. Van der Vaart speelt weer in de spits en dat wil ik voorlopig vasthouden. Het elftal heeft dat nu nodig." Mogelijk dat de terugkeer van Rosales de Belg Sonck zal doen verbannen. Dat is nu nog onduidelijk.

Bij PSV zijn er nog altijd twijfels over de inzetbaarheid van de Braziliaanse verdediger Alex. Morgen (zaterdag) zal de uiteindelijke beslissing pas vallen. "Alex heeft vandaag alleen wat gelopen, hij heeft zoals bekend een behoorlijke kneuzing aan zijn voet. Morgen kijken we hoe het met hem gaat", aldus Guus Hiddink op PSV.nl. Naast Alex kent PSV geen problemen.

PSV wordt zondag als de grote favoriet gezien. Voor winst van de formatie van Guus Hiddink wordt 1,92 per ingezette euro uitgekeerd door MrBookmaker.com. Bij Ajax is dat 3,35 keer de inzet, bij een gelijkspel 3,30. De bookmaker heeft dus in ieder geval vertrouwen in PSV. Weet jij zeker wie er gaat winnen of wordt het een gelijkspel? Wed dan bij MrBookmaker.com en krijg van VoetbalPlus.nl 3 euro cadeau. Klik hierVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!