Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO Den Haag deelt 10 stadionverboden uit


22 oktober 2004 - ADO Den Haag heeft inmiddels tien 'supporters' een stadionverbod voor onbepaalde tijd gegeven. Volgens de club uit de Residentie hebben deze tien fans zich schuldig gemaakt aan kwetsende of discriminerende spreekkoren in het duel ADO Den Haag - PSV. Vorige week zaterdag werd het duel bij een 2-0 stand in het voordeel van PSV tien minuten voor tijd stilgelegd door scheidsrechter Temmink vanwege spreekkoren.

De club sluit niet uit dat er meer stadionverboden zullen volgen. De Boer, voorzitter van de raad van commissarissen van ADO Den Haag in de Haagsche Courant: "We hebben uitstekende video-opnamen. Alleen is het veel werk om uit te zoeken wie er op de beelden staat. Dit moet uiterst nauwkeurig gebeuren, daarom duurt het langer dan we hadden verwacht."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!