Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Willem II steelt zege tegen Groningen


22 oktober 2004 - Willem II heeft vanavond in eigen huis met 4-2 van FC Groningen gewonnen. Toch was de ploeg van Ron Jans vandaag niet kansloos. Groningen was zelfs de betere ploeg maar kon de verkregen kansen niet afmaken. Willem II deed dit wel en pakt dus de drie punten. Door het resultaat blijft Willem II in de subtop van de Holland Casino Eredivisie.


Al na drie minuten kwam Willem II op voorsprong. Op aangeven van Albert van der Haar kopte Iwan Redan raak. FC Groningen herpakte zich echter al snel. Mile Krstev maakte in de tiende minuut al weer de gelijkmaker. FC Groningen trok het spel daarna steeds meer naar zich toe maar kon niet tot een treffer komen. De mogelijkheden die Willem II kreeg resulteerden ook niet in doelpunten. Zo gingen Willem II en Groningen dus rusten met een 1-1 stand.

Een klein kwartier na rust werkte Paul Matthijs een bal ongelukkig achter zijn eigen doelman. FC Groningen dus opnieuw op achterstand ondanks een veldoverwicht. Groningen kwam echter opnieuw snel terug, dit maal was het Stefano Seedorf die voor de Groningse gelijkmaker zorgde.

Dertien minuten voor tijd bracht Raymond Victoria, in zijn 150ste wedstrijd voor Willem II, zijn club weer op voorsprong. In de blessuretijd schoot Martijn Reuser ook nog eens een vrije trap raak, waardoor Willem II uiteindelijk met 4-2 won. Gelet op de verhoudingen had Groningen minimaal een puntje verdiend. Willem II wint echter, Groningen blijft zodoende onderin hangen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!