Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Chong-gug Song ook niet bij Feyenoord-RKC


23 oktober 2004 - Afgelopen donderdag was het Gianni Zuiverloon die startte in de basis van Feyenoord tegen het Schotse Hearts. Als het aan Feyenoord coach Ruud Gullit ligt zal de 17 jarige HAVO-scholier ook de komende weken Chong-gug Song vervangen. De Koreaanse verdediger is bezig aan zijn derde seizoen in Rotterdamse dienst maar is zowel de Engelse als Nederlandse taal nog altijd niet machtig.

Chong-gug Song was al enige weken de zwakke schakel in het Feyenoord elftal, toch behield Gullit het vertrouwen in de Koreaan. Ruud Gullit in de GPD-dagbladen: 'Ik wil hem graag helpen. Maar ik kom er nog niet doorheen bij hem. Song spreekt nog altijd geen Nederlands of Engels en dat is een groot probleem.' Het is de verwachting dat Zuiverloon komende zondag opnieuw in de basis start.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!