Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO Den Haag drukt De Graafschap nog verder weg


24 oktober 2004 - De Graafschap wist aan het begin van het seizoen al dat het een zwaar jaar zou gaan worden. De Superboeren wachten na 9 duels nog altijd op de eerste overwinning. Vandaag was ADO Den Haag, een directe concurrent om directe degradatie te ontlopen, te gast in Doetinchem. ADO Den Haag won en slaat daarmee een gat van vier punten op de ploeg van Gert Kruys.


Ferry Bodde bracht De Graafschap al na vijftien minuten op voorsprong door een vrije trap. Niet veel later besloot De Graafschap coach Kruys een verdediger (Van der Kruis) er uit te halen voor een extra aanvaller (Loval). Het duel kwam daarmee meer in evenwicht, gescoord werd er pas weer in de zestigste minuut. Kalezic kopte voor De Graafschap raak en bracht de Superboeren weer op gelijke hoogte.

Toch ging het weer mis voor De Graafschap, het was ADO Den Haag dat in het restant van het duel nog een keer scoorde. El Akchaoui maakte tien minuten voor tijd de 1-2. ADO Den Haag wint dus in Doetinchem en laat daarmee De Graafschap voorlopig achter zich. De Superboeren zullen op korte termijn een kwaliteitsinjectie moeten krijgen om in de winterstop niet in een al bijna uitzichtloze situatie te zitten.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!