Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Graafschap op zoek naar geld voor versterkingen


24 oktober 2004 - De Graafschap gaat maandagavond sponsors vragen om direct extra geld in de club te pompen voor onmiddelijke versterking van de spelersselectie. "We hebben bij vlagen goed gevoetbald", "We hebben echt een impuls nodig om punten te pakken", zegt de kersverse voorzitter Sietze Veen. "Versterking is absoluut noodzakelijk."


De Businessclub heeft samen met Veen een plan gemaakt om sponsors over te halen de armlastige club te helpen. "We hadden geen geld, maar maken nu wel geld vrij om met extra budget een aantal goede spelers te halen", loopt Veen alvast op de sponsoravond vooruit.

Welke spelers De Graafschap op het oog heeft om maandagavond aan de sponsors voor te leggen, wilde of kon Veen niet zeggen. "Maar we zijn bezig om iemand te huren. Waarom er nu wel ineens geld is? Dat weet ik ook niet", zegt Veen. "Het is teveel eer om dat op mijn bordje te leggen maar er is een aanvalsplan gemaakt om sponsors te werven. Ik hoop dat het nog de komende week lukt om het geld ook daadwerkelijk vrij te maken."

Veen zegt zich na de 1-2 thuisnederlaag tegen ADO geen extra zorgen te maken. "We hebben een goede trainer en alles zit nog steeds dicht op elkaar." (Bron: Omroep Gelderland)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!