Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Club Brugge niet tevreden over Ruud Bossen


25 oktober 2004 - Timmy Simons, aanvoerder van Club Brugge, was niet te spreken over onze landgenoot Ruud Bossen. De scheidsrechter floot gisteren het duel Club Brugge - La Louvière, dat door Club met 2-0 werd gewonnen. Simons had weinig goeds over voor Bossen. De Belgisch international in Het Nieuwsblad: "Ik vond hem echt niet goed"


Simons gaat verder, de verdediger in Het Nieuwsblad. "Je zag dat die man duidelijk niet gewoon was om harde wedstrijden te fluiten. Misschien moeten zo iemand voor de wedstrijd beter brieven, want zo kan het wel niet verder. Komt daarbij dat hij ook niet consequent was. Hij gaf geel aan Rozehnal voor een fout aan de middenlijn maar het omegekeerde doet hij dan weer niet. Natuurlijk heb ik om uitleg gevraagd, maar hij lachte het gewoon weg."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!