Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Ajax denkt aan Jan Koller'


25 oktober 2004 - Ajax hoopt in de winterstop Jan Koller binnen te halen als nieuwe aanvalsleider, zo meldde Voetbal International hoofdredacteur Johan Derksen vandaag in het RTL 5 programma Voetbal Insite. Borussia Dortmund, de club van Koller, heeft een miljoenenschuld en zal flink moeten gaan saneren. Koller drukt met zijn miljoenensalaris zwaar op de begroting van Dortmund waar ex-Feyenoord coach Bert van Marwijk coach is.

Mocht Jan Koller niet naar Amsterdam komen, dan denkt Ajax aan de Pool Zurawski van Wisla Krakau en de Zweed Rosenberg (Halmstad) als tweede en derde kandidaat. Koller zou jaarlijks drie miljoen euro in Dortmund verdienen. De Tsjechische aanvaller zal zijn eisen bij Ajax moeten bijstellen maar lijkt dan wel verzekerd van Europees voetbal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!