Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Maarten Stekelenburg traint weer


26 oktober 2004 - Ajax-doelman Maarten Stekelenburg trainde gisteren samen met Hans Vonk helemaal voluit op de training van Ajax, aldus het Algemeen Dagblad. Stekelenburg is net gerevalideerd van een knieblessure, dat hem bijna zes weken parten speelden. Omdat Bogdan Lobont in de topper met PSV eveneens een knieblessure op liep, moet Ajax het nu weer zes weken zonder de Roemeen doen.

Het betekent dat trainer Ronald Koeman de keuze moet maken tussen Stekelenburg en Vonk. Laatsgenoemde is nog nooit gezien als eerste doelman en zal dat ook nu niet worden. Stekelenburg zal nu opnieuw de eerste doelman worden, mits de jonge keeper natuurlijk geen terugslag krijgt. (www.ajaxshowtime.com)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!