Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Braziliaan Bahia is transfervrij'


26 oktober 2004 - De Braziliaanse verdediger die vandaag op proef komt bij Feyenoord, Andre Bahia, is in december transfervrij en kan dan dus eventueel kosteloos door de Rotterdamse club worden overgenomen. De Rotterdammers willen de verdediger tijdens de stage laten wennen aan zijn mogelijke nieuwe leefomgeving en de selectie. Braziliaanse media weten het al zeker, Bahia zal een 3-jarig contract tekenen bij Feyenoord.

Feyenoord is al enige tijd op zoek naar een linksbenige verdediger die in het centrum van de verdediging uit de voeten kan. De verdediger zou een stand-in moeten zijn van Patrick Paauwe en mogelijk dienst vervanger, Paauwe laat nog wel eens een steekje vallen. Met het aantrekken van Bahia zou de selectie van Feyenoord rond zijn.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!