Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC Waalwijk hoopt op verhuur Van der Heijden


26 oktober 2004 - RKC Waalwijk is van plan Michael van der Heijden te verhuren. Dat heeft de 22 jarige middenvelder onlangs te horen gekregen van coach Erwin Koeman en technisch directeur Marcel Brands. Zijn zaakwaarnemer is inmiddels druk op zoek naar een geschikte club voor de middenvelder. Van der Heijden kwam in de zomer van 2002 over van ADO Den Haag maar wist tot dusver nog niet door te breken in Waalwijk.


Afgelopen seizoen werd de middenvelder al door RKC Waalwijk verhuurd aan FC Dordrecht. Van der Heijden maakte een goede indruk in de Gouden Gids Divisie en werd afgelopen zomer weer teruggehaald. Ook dit seizoen wist hij de concurrentieslag voor een plaats op het middenvelder echter niet te winnen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!