Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Voorbeschouwing ADO Den Haag - FC Twente


27 oktober 2004 - ADO Den Haag en FC Twente bepalen vanavond onderling wie er voorlopig uit de degradatiezone zal zijn. ADO Den Haag heeft op dit moment een voorsprong van vier punten op de nummer achttien De Graafschap, FC Twente zelfs al vijf. Beide teams doen dus goede zaken bij winst. Vorig seizoen won ADO Den Haag nog met 1-0, door een doelpunt van Roy Stroeve.


Bij FC Twente zal vanavond Jeroen Heubach in de ploeg terugkeren. Heubach kwam afgelopen weekend niet in actie vanwege een bilblessure. Simon Cziommer is nog niet fit genoeg om vanavond te spelen dan wel op de bank te zitten.

Bij ADO Den Haag spelen twee spelers die vorig seizoen nog voor FC Twente uitkwam. Sjaak Polak en Spira Grujic kwamen afgelopen zomer transfervrij over van de Tukkers. Sjaak Polak lijkt vandaag in actie te komen, dat is mogelijk niet het geval bij Grujic. Afgelopen weekend speelde zijkvervanger, Bodde, een puike partij voor Den Haag tegen De Graafschap. Het kan voorlopig best de laatste keer zijn dat ADO Den Haag voor haar eigen supporters speelt, morgen wordt namelijk de zaak behandeld van de spreekkoren bij de wedstrijd ADO Den Haag - Ajax.

Naast ADO Den Haag - FC Twente worden vanavond ook NAC - Roda JC en De Graafschap - Willem II gespeeld. MrBookmaker.com heeft een aantal leuke noteringen staan op de wedstrijden van vandaag. Profiteer nu van de samenwerking van VoetbalPlus.nl en MrBookmaker.com en zet gratis 3 euro in. Klik snel hierVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!