Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Selakovic zinspeelt op vertrek bij SC Heerenveen


27 oktober 2004 - Dat Stefan Selakovic niet lang meer genoegen zou nemen met een plaats op de bank van Heerenveen leek wel duidelijk. Nu is het dan zover. Meerdere clubs zien het nog in hem zitten. Een vertrek lijkt aanstaande. Toen Stefan Selakovic in 2001 in Heerenveen arriveerde, was hij Zweeds international. Tegenwoordig slijt hij zijn dagen op de bank en mag hij af en toe eens invallen, als vervanger van Victor Sikora of Ugur Yildirim.


IFK Götenborg lijkt Sella nu uit zijn lijden te willen verlossen. Directeur Mats Persson van Göteborg bevestigt de belangstelling in Aftonbladet, een van de de grootste kranten in Zweden: ,,Een speler van zijn kaliber vinden we natuurlijk altijd interessant, maar het klopt dat we hem de laatste tijd volgen.'' Selakovic zou een van de laatste puzzelstukjes moeten zijn, in de grote wederopbouw van IFK Göteborg.

De club wil voor elke linie een top-speler aantrekken: Teddy Lucic voor de defensie, Anders Svensson voor het middenveld en Stefan Selakovic voor de aanval. Sella, zoals de aanvaller liefkozen wordt genomen door de Heerenveen fans, zelf hoopt dat Heerenveen aan een eventuele transfer wil meewerken, zodra de interesse van Götenborg concreet wordt: ,,Ik heb officieel nog niks gehoord, maar ik heb het wel geverifieerd en het klopt. Het heeft voor Heerenveen geen enkele zin om me tegen te houden, als de trainer me alleen maar als wisselspeler gebruikt.''

Dat Stefan Selakovic zich op dit moment niet erg gelukkig voelt in Heerenveen lijkt zo langzamerhand meer dan duidelijk. ,,Natuurlijk ben ik niet tevreden over de huidige situatie. Het huren van Victor Sikora was wat betreft symbolisch voor de afgelopen periode.'' Van alle opties is de Zweedse competitie volgens Selakovic de meest interessante, vooral ook omdat meer Zweedse top-spelers lijken terug te keren naar hun thuisland.

IFK Göteborg is overigens niet de enige kaper op de kust. Ook Djurgardens IF, de club van Abgar Barsom, en Selakovic' oude club Halmstads BK zijn geďnteresseerd. 'Sella' zelf hoopt nog voor de kerst meer duidelijkheid te krijgen over zijn toekomst bij SC Heerenveen, zodat een en ander duidelijk is als de transfermarkt in januari weer opent. Het contract van de Zweed loopt in 2006 af. (Bron: Aftonbladet, http://www.abelenstra.com/)


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!