Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Graafschap pakt verdiend punt tegen Willem II


27 oktober 2004 - De Graafschap pakte vandaag voor de verandering weer eens een punt in de Holland Casino Eredivisie. Hoe kon het ook anders: De Superboeren pakte het punt op pure wilskracht. In Doetinchem werd met 2-2 gelijkgespeeld tegen Willem II. De 2-2 voor De Graafschap werd pas twee minuten in blessuretijd door Gary de Graef gescoord.


Het begon allemaal nog zo mooi voor Willem II. Na 11 minuten bracht Hadouir de Tilburgse club op voorsprong met een fantastisch stiftje over De Graafschap doelman Rob van Dijk. Het duurde tot vlak na rust totdat De Graafschap weer op gelijke hoogte kwam. Ruslan Valeev kopte een voorzet van rechtsback Bot goed binnen.

Toch kwam Willem II opnieuw op voorsprong. Martijn Reuser bracht Willem II op 2-1, opnieuw was het een fantastisch doelpunt. De deze zomer van Ipswich Town overgekomen Reuser schoot een vrije trap van Michel Kreek in een keer binnen. Toch zette De Graafschap weer aan. Kansen werden echter gemist en zodoende leek er opnieuw een verlies in te zitten voor de ploeg van Gert Kruys. Echter diep in blessuretijd kwam daar toch nog de terechte 2-2 van Gary de Graef. De Graafschap pakte daarmee het vierde punt deze competitie, wederom uit een gelijkspel. Op een overwinning moet De Graafschap nog altijd wachten.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!