Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ron Jans liep woedend van training


28 oktober 2004 - Ron Jans is gisteren woedend van de training van FC Groningen afgelopen. Drie kwartier voor het einde was de oefenmeester het spuugzat en zocht de kleedkamers op. Jans was volgens het Dagblad van het Noorden woedend over het verloop van de oefensessie. Ook vorig seizoen liep Jans een aantal malen woedend weg van de training. Tevens waren er vorig seizoen een aantal opstootjes, zo erg lijkt het nu nog niet te zijn.


Jans in het Dagblad van het Noorden: "Het is gebeurd en ik heb er geen spijt van, maar nogmaals, het is niet normaal dat een trainer weg loopt. Maar ik denk niet dat er een onwerkbare situatie is ontstaan. Ik heb daarna nog samen gegeten met de groep en 's avonds zijn we met de spelers naar een forum geweest. En vanmiddag (woensdagmiddag-red.) gaan we naar de opening van een winkel van Henk ten Hoor in Winsum en daar gaat ook een grote afvaardiging van de spelers mee naar toe... Soms is het ook wel eens goed om even een conflictje te hebben."

Van Gessel die namens de spelers het woord voerde in het Dagblad van het Noorden: "Donderdag (vandaag-red.) praten wij er met de spelersgroep over. Er gebeurt overal wel eens wat op de training, maar ik denk dat het allemaal wel mee valt. Verder wil ik er niks over zeggen."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!