Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Beter spelend Roda laat opnieuw punten liggen


30 oktober 2004 - Roda JC verloor afgelopen woensdag met maar liefst 4-0 van RKC Waalwijk. De ploeg van Wiljan Vloet zou dan normaliter de volgende wedstrijd uit zijn op revanche. Toch wist Roda JC ook vandaag niet te winnen. In Kerkrade speelde men met 1-1 gelijk tegen RKC Waalwijk. De Limburgse gelijkmaker viel pas vlak voor tijd door een benutte penalty van Gregoor van Dijk.


Al na zeven minuten opende Robert Fuchs de score voor RKC Waalwijk. Van alle goedbedoelde plannen van Roda JC vooraf was dus al direct weinig over. Roda JC probeerde een gelijkmaker te forceren maar moest daar uiteindelijk tot zes minuten voor tijd op wachten. Toen was het Gregoor van Dijk die voor de gelijkmaker zorgde door een penalty binnen te schieten.

Roda JC was ook vandaag de betere ploeg op het veld, maar opnieuw waren daar niet de drie punten. Roda kreeg verschillende mogelijkheden maar kwam dus moeizaam tot sacoren. De paal, de lat en RKC Waalwijk doelman Sinouh hielden Roda JC van een terechte overwinning af.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!