Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VoetbalPlus.nl in Football Manager 2005


1 november 2004 - Komende vrijdag is hij er dan eindelijk: Football Manager 2005 zal in de winkels liggen. De PC-game is gerealiseerd door de makers van de succesvolle Championship Manager serie, die eerder uitgever Eidos verlieten voor SEGA. VoetbalPlus.nl is trots deel te kunnen uitmaken van de game door als mediabron te worden vernoemd in het spel.


Gamers die het spel zullen aanschaffen of winnen (via VoetbalPlus.nl, zie de prijsvraagafdeling) zullen deze website regelmatig te zien krijgen. VoetbalPlus.nl is verheugd dat de makers uiteindelijk voor deze site hebben gekozen. Naast een groot aantal (regionale) kranten is VoetbalPlus.nl samen met VI.nl de enige voetbalsite die in het spel wordt vernoemd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!