Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Utrecht verliest van Djnepr Dnjepropetrovsk


4 november 2004 - Na de eerdere nederlaag in de Uefacup tegen het spaanse Real Zaragozza, kreeg FC Utrecht vandaag wederom een nederlaag te verwerken. Tegen het stugge en goed georganiseerd spelende Djnepr werd in Utrecht met 1-2 verloren.


Utrecht kreeg aanvallend weinig voet aan de grond. Dit in tegenstelling tot de ploeg uit Oekraine. Na een klein kwartier gespeeld te hebben kwamen de gasten er snel uit en wist Rotan de bal achter doelman Ponk te schieten, 0-1. Deze stand was ook meteen de ruststand.

In de tweede helft kwam Utrecht iets beter voor de dag. Met enige regelmaat werden er kleine kansjes gecreeerd. Ook belande een mooie vrije trap van Di Tomasso op de lat. Toch viel het doelpunt aan de andere kant. Semochko besliste de wedstrijd, 0-2.

Utrecht redde nog de eer door enkele minuten voor het einde van de wedstrijd via Douglas de 1-2 te maken. Dankzij deze nederlaag is het welhaast onmogelijk om europees te kunnen overwinteren.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!