Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gelijkspel tussen RKC en Heerenveen


6 november 2004 - Vorige week was Heerenveen de mindere van FC Den Bosch maar won wel in Brabant. Ook vandaag speelde Heerenveen niet groots maar dit maal waren er niet opnieuw de drie punten. In Waalwijk bleef het tegen RKC 0-0. Heerenveen kon nauwelijks iets aanrichten tegen RKC, als er een ploeg had moeten winnen dan was het het elftal van Erwin Koeman.


RKC was de betere ploeg in de eerste helft. Grote kansen waren er echter niet. Wel waren er schoten van afstand van Robert Fuchs en Eddy Putter. In de tweede helft kreeg Heerenveen pas haar eerste mogelijkheid. In tegenstelling tot vorige week wist Klaas-Jan Huntelaar vandaag niet de kansen te maken. In de slot was invaller Michael Krohn-Dehli namens RKC nog een aantal dichtbij het enige doelpunt van het duel. Het bleef echter bij 0-0.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!