Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ ook maatje te groot voor FC Utrecht


7 november 2004 - Na de fantastische 2-0 overwinning van AZ op Auxerre afgelopen donderdag won de ploeg van Co Adriaanse ook vandaag weer overtuigend. In eigen huis was men een maatje te groot voor een andere UEFA Cup deelnemer, FC Utrecht. AZ won vanmiddag met maar liefst 4-0. Door het resultaat heeft AZ zich definitief geworsteld in de top van de Holland Casino Eredivisie.


Opnieuw pakte AZ al vroeg de voorsprong. Ook afgelopen week tegen zowel Feyenoord als Auxerre was dit het geval. Na 3 minuten was het al raak voor Martijn Meerdink. Een tweede treffer bleef echter lange tijd uit waardoor FC Utrecht nog lang in het duel zat. Dat was echter vooral theorie, FC Utrecht zit in een klein dal. In de afgelopen drie duels had FC Utrecht slechts 1 punt gepakt, ook werd er Europees twee keer verloren.

Vlak na rust verdubbelde Kenneth Perez op aangeven van Martijn Meerdink de score waarmee het duel eigenlijk was gespeeld. In de slotfase van het duel liep AZ uiteindelijk uit naar 4-0 door goals van Robin Nelisse en Olaf Lindenbergh. AZ wint dus opnieuw en dat zal iedereen in Alkmaar zeer tevreden stellen, benieuwd hoe AZ ons nog meer kan verrassen dit seizoen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!