Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC ontkent belangstelling in Roussel


8 november 2004 - Technisch directeur Leen Looyen ontkent het verhaal dat de Belgische voetballer CÚdric Roussel in de belangstelling staat van NEC. Ook de Belgische Canvas Teletekst meldde dat NEC interesse had in de speler. Looyen vertelt in De Gelderlander dat de spits alleen is aangeboden bij de club, maar dat er verder niks speelt.

Roussel (26) speelt bij de Russische club Rubin Kazan. De aanvaller voelt zich niet gelukkig bij de club en wil graag vertrekken. Roussel mocht sinds augustus slechts drie maal invallen. De Russische competitie is over twee wedstrijden afgelopen.
De Vlaamse site Sportwereld wist te melden dat Roussel problemen heeft met trainer Kurban Bedyev (''Hij lijkt wel de paus'', aldus Roussel in Voetbalmagazine) en zijn (Russische) ploegmaats (''Jaloezie is een nationale kwaal in Rusland'') en denkt luidop aan een vertrek. Zijn makelaar kwam met het bestuur van Rubin Kazan overeen dat Roussel in de winterstop mag vertrekken voor een bedrag van 1 miljoen euro. Dat is 500.000 euro minder dan Genk voor hem minder dan twee maanden geleden incasseerde.

Een terugkeer naar BelgiŰ is niet uitgesloten, terwijl ook de markt in Spanje en Frankrijk wordt afgetast. Roussel beseft wel dat hij bij een transfer zal moeten inleveren, want in Kazan wordt hij vorstelijk betaald. Naast mogelijk dus NEC staat de spits in de nadrukkelijke belangstelling van Standard Luik, Siena, Modena, twee Franse en een Schotse club.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!