Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Stefan Postma hoopt op schappelijke transferprijs


10 november 2004 - Piet Buter, zaakwaarnemer van Stefan Postma, verwacht dat Aston Villa niet moeilijk zal doen bij een mogelijk vertrek van de keeper bij de Premiershipclub. Buter verwacht dat Aston Villa de doelman zal laten vertrekken voor minder dan 1,5 miljoen euro. Aston Villa liet eerder weten de speler 'niet voor een schijntje' te laten vertrekken, Buter denkt daar heel anders over.


Piet Buter denkt er zelfs mogelijk aan om gebruik te maken van de nieuwe FIFA-regelgeving die oudere spelers de mogelijkheid geeft een club te verlaten voor een transferprijs die in verhouding staat tot het totale salaris wat een speler verdiend bij zijn huidige contract. Tot dusver heeft niemand zich aan deze regelgeving gewaagd. Postma wil weer aan de slag als eerste doelman en dat is op dit moment bij Aston Villan niet mogelijk. De club geeft de voorkeur aan de Deen Sorensen.

De zaakwaarnemer tegenover het Engelse SkySports: 'Hij is een tweede doelman en de transferprijs moet een waarde vertegenwoordigen voor een tweede keeper. Wanneer de vraagprijs te hoog is, zal ik geen problemen hebben om de nieuwe FIFA-regel te gebruiken. Veel mensen zijn zich daar niet van bewust dat die bestaat. Wanneer een speler 28 jaar of ouder is en meer dan twee jaar onder contract staat bij een club dan is de vraagprijs gebaseerd op het lopende contract. De prijs zal dan een stuk minder zijn dan de 1,5 miljoen euro aangezien Stefan geen grootverdiener is bij Villa.'Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!