Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jevric en Hofs gaan Vitesse verlaten


11 november 2004 - Dragoslav Jevric en Nicky Hofs zijn niet van plan een nieuw contract te tekenen bij Vitesse. Beide hebben een aflopende verbintenis en kunnen zodoende komende zomer transfervrij vertrekken. Vooral voor Hofs bestaat er veel interesse zowel uit binnen- als buitenland. Inmiddels is Vitesse al op zoek naar vervangers van het duo.


"Wij kunnen niet betalen wat Jevric wil verdienen", geeft Vitesse technisch manager Jan Streuer aan in dagblad De Gelderlander. "En we liggen te ver uit elkaar om nu verder te gaan praten. Dat heeft alleen zin als hij op zijn eisen terugkomt." Jevric is doelman van het nationale team van Servie Montenegro. Voor Hofs bestaat er belangstelling van onder meer Perugia, PSV, Aston Villa en FC Twente.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!