Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Royal League vandaag van start


11 november 2004 - Al jaren praten Nederlandse en Belgische clubs over een mogelijke gezamenlijke competitie. In Scandinavie gaat die vandaag al van start met de beste clubs uit Noorwegen, Zweden en Denemarken. Aan het einde van het eigen seizoen spelen de beste vier van elk land nog een toetje om extra inkomsten te genereren. FC København (Denemarken) en Rosenborg (Noorwegen) zijn de grote favorieten


In Nederland en Belgie werd er vooral gepraat, in het Noorden van Europa kwam er al iets tot stand. In Europa wordt deze Scandinavische competitie gezien als pilot voor andere kleine voetballanden die ook op zoek zijn naar meer inkomsten. De eerste twee speelrondes in de Royal League wordt de komende drie weken gespeeld. Vanwege de vorst zullen de andere duels in februari worden afgewerkt.

Het is natuurlijk allemaal afwachten wat de resultaten zullen zijn van de Royal League. Hoe staan bijvoorbeeld de fans tegenover zulke duels? Blijven de stadions goed bezet? En misschien wel belangrijk zitten kijkers te wachten op nog meer voetbal op tv? Vandaag staan er in ieder geval een aantal interessante duels op het programma.

Favoriet Rosenborg neemt het bijvoorbeeld op tegen het Zweedse Djurgården If, die eerder dit seizoen nog in de eerste ronde van de UEFA Cup werden uitgeschakeld door FC Utrecht. Rosenborg is ook in dit duel favoriet. Voor winst wordt slechts 1,55 uitgekeerd tegen de inzet, voor Djurgardens is dat 5 keer de inzet.

Het complete programma van de eerste speelronde:
Rosenborg (Noorwegen) - Djurgården (Zweden)
Esbjerg (Denemarken) - Vålerenga (Noorwegen)
Brøndby (Denemarken) - Tromsø (Noorwegen)
IFK Göteborg (Zweden) - FC København (Denemarken)
Malmö FF (Zweden) - Odense (Denemarken)
Brann (Noorwegen) - Halmstad (Zweden)

Via onze partner MrBookmaker.com is het op dit moment mogelijk 3x1 euro gratis te wedden! Tel uit je winst! Bij het duel Ifk GÖteborg - Fc KØbenhavn levert winst van de thuisploeg 2,20 op en van de uitploeg 2,75. Profiteer nu ook en verdien vandaag al een extra zakcentje! MrBookmaker.comVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!