Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Richard Witschge kiest voor amateurs DOVO


12 november 2004 - Richard Witschge heeft een verdere profloopbaan definitief uit zijn hoofd gezet. Vandaag werd bekend dat de middenvelder gaat spelen voor de topamateurs van DOVO. De amateurclub uit Veenendaal reageerde verrast op de beslissing van Witschge op voor DOVO te gaan spelen. Volgens de club zijn er namelijk geen financiŽle verplichtingen voor DOVO aan verbonden.


De 25 jarige Richard Witschge speelde in zijn loopbaan onder meer voor Ajax, Barcelona, Blackburn Rovers en Bordeaux. Witschge was tot een aantal maanden geleden nog actief in Japan voor Oita Trinita maar besloot terug te keren naar Nederland. Verwacht werd dat de speler voor ADO'20 ging spelen, waar zijn broer Rob hoofdcoach is.

Witschge had zelfs al overschrijving aangevraagd voor de amateurs uit Heemskerk. Nu heeft de middenvelder echter overschrijving aangevraagd naar DOVO. Door zijn toenemende werkzaamheden is het voor de middenvelder niet langer mogelijk om op zondag te voetballen. Bij DOVO, dat op zaterdag speelt, kan dat wel.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!