Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kiran Bechan sprak met Vitesse


12 november 2004 - Jong Ajax-speler Kiran Bechan en zijn zaakwaarnemer Chiel Dekker hebben donderdag voor het eerst orienterende gesprekken gevoerd met de Arnhemse eredivisieclub Vitesse. De 22-jarige vleugelaanvaller komt in Amsterdam niet in aanmerking voor een contract bij het eerste. Zijn huidige verbintenis loopt aan het eind van het jaar af en Bechan wil graag zo snel mogelijk aan spelen toe komen. Daarom wil hij graag vanaf de winterstop bij een andere club aan de slag.


Vitesse is niet de enige club die Bechan wil inlijven. Bechan spreekt de komende tijd met meerdere clubs. Het is niet helemaal bekend om welke clubs het naast Vitesse gaat. Volgens de geruchten is ADO Den Haag een van de clubs. (Omroep Gelderland)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!