Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen biedt Braziliaanse testspeler contract aan


12 november 2004 - FC Groningen ziet toekomst in de Braziliaanse proefspeler Luis Pontes Ribeiro. De 21 jarige middenvelder heeft inmiddels een aanbieding op zak voor het lopende seizoen. Er was echter meer nieuws in Groningen. De club is namelijk in het gelijk gesteld in een aangespannend kort geding regen Riburg, het bedrijf van voormalig hoofdsponsor Burgwal. Groningen krijgt bijna 250.000 euro van de heer Burgwal toegewezen.


Beaufort Prefab Skeletbouw, de voormalige hoofdsponsor van FC Groningen, ging enkele maanden gelet failliet. Het bedrijf had niet aan alle betalingsverplichtingen voldaan ondanks toezeggingen van eigenaar Burgwal. De heer Burgwal had deze toezegging gedaan nadat Beaufort een doorstart kende onder de naam Riburg BV. Er werd een oplossing gevonden die door beide partijen werd geaccepteerd. Riburg voldeed echter niet aan betalingsverplichtingen en nu is ook de heer Burgwal prive aansprakelijk gesteld voor het bedrag van 244.460,76 plus overeengekomen rente vanaf 26 oktober 2004. Het bedrag was al opgenomen in de begroting van Groningen voor het lopende seizoen.

Dan is er nog het nieuws van Luis Pontes Ribeiro. De middenvelder heeft inmiddels een aanbieding gekregen. De speler, die eerder in de jeugdopleiding van De Graafschap en het Franse Le Havre zat, ziet een overgang wel zitten. Ribeiro hoeft door zijn Portugese paspoort geen al te hoog salaris verdienen. FC Groningen heeft inmiddels op haar website ook het nieuws bevestigd dat men interesse heeft in Olafur Ingi Skulason, iets wat VoetbalPlus.nl eerder deze week al wist te melden.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!