Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ wint ook ruim in Breda: 0-3


14 november 2004 - AZ blijft het dit seizoen erg goed doen. Na gisteravond bezet de ploeg zelfs zeker een dag de tweede plek in de Eredivisie, vanwege een ruime overwinning in Breda tegen NAC: 0-3.


AZ, zonder de geschorste Barry van Galen, kwam na iets meer dan een half uur spelen op voorsprong. Davy Schollen redde nog op de inzet van Kenneth Perez, waarna Martijn Meerdink de bal in tweede instantie binnenwerkte. Beide ploegen kregen in de aantrekkelijke eerste helft kansen. Ali Boussaboun was namens de thuisploeg gevaarlijk, Adil Ramzi raakte aan de andere kant de paal.

NAC bleef na rust gevaarlijk, terwijl AZ verzuimde om het duel te beslissen. Invaller Tarik Sektioui van AZ besliste de wedstrijd uiteindelijk. De aanvaller tikte de bal van dichtbij binnen na een lage voorzet van Buskermolen. In de slotminuut werkte Rob Penders de bal, na een actie van wederom Sektioui, voorbij zijn eigen doelman, waardoor het zelfs nog 0-3 werd.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!