Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Graafschap pakte eerste punt in uitwedstrijd


14 november 2004 - De Graafschap heeft voor het eerst dit seizoen een punt gepakt in een uitduel. In Waalwijk speelde men tegen RKC met 2-2 gelijk. Loval scoorde negen minuten voor tijd de gelijkmaker. Ondanks het behalen van een punt blijft De Graafschap de nummer achttien in de Holland Casino Eredivisie.


RKC Waalwijk was vandaag de betere ploeg. Het elftal kwam na tien minuten dan ook al terecht op voorsprong door een goal van Janssen. De Graafschap gooide er zoals altijd weer de beuk in om het kwaliteitstekort te compenseren. Dat lukte vrij aardig, ondanks dat RKC er een aantal malen gevaarlijk uit kwam. De Graafschap kwam echter nog voor rust op gelijke hoogte door een doelpunt van Jhon van Beukering.

In de tweede helft was het opnieuw RKC dat de voorsprong pakte. Jasar Takak was de gevierde man aan Waalwijkse kant: 2-1 voor RKC. Negen minuten voor tijd kwam er toch nog een domper voor RKC. Loval bracht De Graafschap terug in het duel. Een gelijkspel dus voor De Graafschap.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!