Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord praat met Saidi over contractverlenging


15 november 2004 - Feyenoord praat vandaag met Karim Saidi en diens zaakwaarnemer Franklin Sedoc over opwaardering van zijn contract. De Tunesische verdediger kwam pas deze zomer naar Rotterdam maar maakte inmiddels al een grote indruk. Verschillende Europese topclubs volgen de 21 jarige verdediger al. Zo zou het bezoek van Roman Abramovich, voorzitter van Chelsea, aan Ajax-Feyenoord ook voor de verdediger zijn geweest.

Saidi kostte Feyenoord afgelopen zomer slechts 380.000 euro. Zijn oude club Club Africain zou niet eens een clausule hebben opgenomen voor een percentage van de transfersom van een mogelijke doorverkoop. Feyenoord ziet dus ook toekomst in Saidi en wil de speler graag behouden. De verdediger heeft in Rotterdam overigens nog een contract tot de zomer van 2008.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!