Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Niet Trabelsi maar Eboué naar Arsenal


15 november 2004 - Het Belgische Beveren zal na de winterstop niet meer over Emmanuel Eboué kunnen beschikken. De verdediger tekende een contract voor 4,5 jaar bij Arsenal. Eboué maakte tijdens de zomer een deel van de voorbereiding mee bij de Londense topclub en maakte toen heel wat indruk op Arsène Wenger. Arsenal probeerde eerder Hatim Trabelsi van Ajax vast te leggen, maar toen die transfer in het slop raakte, koos het resoluut voor Eboué.

Eboué mag zich nu vanaf 1 januari 2005 Gunner mag noemen en dus niet Hatem Trabelsi. Over de transferprijs zijn geen mededelingen gedaan, verwacht wordt dat Beveren naast een geldbedrag ook enkele spelers kan huren van Arsenal. Voor Trabelsi zou nu belangstelling bestaan van Chelsea. (met dank aan http://www.kskbeveren.be/)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!