Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Celtic aast op Edgar Barreto'


16 november 2004 - De Schotse kampioen Celtic heeft meer dan gewone belangstelling in NEC middenvelder Edgar Barreto, zo meldt Omroep Gelderland. De club uit Glasgow zou de international van Paraguay al in de winterstop willen overnemen van NEC. Baretto kwam in januari dit jaar pas naar Nijmegen, de transfer werd extern gefinancierd met de bedoeling NEC beter te maken en de middenvelder later met (veel) winst te verkopen.

De aanvoerder van het Olympisch team van Paraguay op de Olympische Spelen heeft in Nijmegen nog een contract tot en met de zomer van 2008. Barreto is op dit moment nog geschorst vanwege een onbesuisde actie in het duel Ajax-NEC (1-0) daarvoor staat hij nog twee duels buitenspel. De 20 jarige middenvelder speelde dit seizoen al negen duels waarin hij drie maal scoorde. In Paraguay wordt de speler gezien als de David Beckham van Zuid-Amerika.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!