Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV ziet Nicky Hofs wel zitten


17 november 2004 - PSV lijkt de beste papieren te hebben voor het contracteren van Vitesse middenvelder Nicky Hofs. De 21 jarige middenvelder heeft een aflopend contract bij Vitesse en kan zodoende transfervrij vertrekken. PSV hoopt echter dat men Hofs eerst nog een seizoen kan verhuren aan Vitesse, Hofs ziet dat echter niet zitten. Momenteel is Hofs geblesseerd aan zijn hamstring, Vitesse-PSV van zondag lijkt te vroeg voor de speler.


Nicky Hofs wil het liefste nog een aantal jaren in Nederland blijven, de middenvelder heeft een duidelijke voorkeur voor de traditionele top drie. PSV lijkt op dit moment van deze clubs het meest concreet. Hofs wil volgens De Telegraaf echter wel reel uitzicht hebben op een basisplaats. Voor een positie op het middenveld wordt naast Hofs ook de Ivoriaan Marco N (21) van SK Beveren gevolgd.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!