Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC test Noors international


17 november 2004 - Roda JC test momenteel de Noorse international Pa-Modou Kah. De 24 jarige verdediger is transfervrij nadat zijn Zweedse werkgever AIK Stockholm degradeerde. De achvoudig international is geboren in Gambia maar bezit dus ook over een Noors paspoort. Gisteren speelde de verdediger al mee in een oefenduel van Jong Roda JC tegen de amateurs van Eijsden (eerste klasse)


Kah speelde eerder voor het Noorse Vĺlerengen voordat hij bij AIK Stockholm belandde. De verdediger kon gisteren nauwelijks indruk maken op Nol Hendriks, die het oefenduel bekeek. Er was namelijk niets te doen voor Kah tegen de amateurs. Kah nam direct de leiding in de verdediging, iets at de commissaris technische zaken van Roda JC zeker zal aanspreken. Vanaf vandaag zal Kah met de selectie van Wiljan Vloet meetrainen, dan kan ook pas worden bekeken of de speler een versterking is. Roda coach Wiljan Vloet kon de speler gisteren niet bekijken omdat hij het duel Jong België-Joegoslavië bijwoonde bezocht.

Roda JC wil ook nog een tweetal reserves verhuren, zo meldt het Limburgs Dagblad. De Belgen Jerome Colinet (21) en Vincent Lachambre (24) mogen na de winterstop worden verhuurd aan een club op een 'respectabel niveau'. Colinet is Belgisch jeugdinternational. Ken Leemans, momenteel verhuurd aan VVV Venlo, keert weer terug. Leemans heeft geen basisplaats bij de Gouden Gids Divisieclub. Een andere Belg in Limburgse dienst, Sven Vandenbroeck (25) krijg geen nieuw contract aangeboden en is deze zomer dus transfervrij.

,,We zijn inmiddels druk bezig met het zoeken naar versterking'', geeft de commissaris technische zaken, Nol Hendriks, aan in het Limburgs Dagblad. Roda is naast een verdediger ook op zoek naar een aanvaller die de concurrentiestrijd aan kan gaan met Arouna Koné en Cristiano. Roda JC beschikt met de jonge Ivoriaan Sekou Cissé en eigen kweek Diego Jongen al over twee extra aanvallers.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!