Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Witte en Groningen uit elkaar


19 november 2004 - Chris de Witte en FC Groningen gaan aan het einde van het seizoen uit elkaar. De Belgische aanvaller die in de zomer van 2003 overkwam van FC Twente krijgt geen nieuwe contract. Tot dusver kwam De Witte uit in 26 competitieduels voor Groningen waarin hij tweemaal tot scoren.


De 26 jarige aanvaller kwam eerder uit voor FC Twente waar de speler sinds 1997 onder contract stond, de Tukker contracteerde hem als groot talent van Anderlecht. Na 5,5 jaar in Enschede werd de speler betrokken in een ruildeal. Mohammed Allach vertrok van Groningen naar Enschede, De Witte bewandelde de tegenovergestelde weg. De Witte beschikt over de goede kwaliteiten maar zijn blessureleed speelt hem ook nu weer parten.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!