Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda blijft in crisis


19 november 2004 - Roda JC zit in een diepe crisis. Vandaag kon het elftal van Wiljan Vloet in eigen huis niet winnen van ADO Den Haag. De gasten waren vandaag zelfs de beter voetballende ploegen en stonden lange tijd met 1-0 voor. In de slotfase van het duel kon Sergio namens Roda pas gelijkmaken.


ADO Den Haag kreeg in de eerste helft de betere kansen maar scoren liet men achterwege. Pas vijf minuten voor tust opende Geert den Ouden de scoren, nadat hij eerder evenals Sjaak Polak een grote kans had gemist. ADO Den Haag ging echter wel de rust in met een terechte 1-0 voorsprong. De ploeg van Adelaar leek ook de drie punten mee naar huis te nemen, maar vier minuten voor tijd gooide Sergio roet in het eten. De Braziliaan zorgde voor de 1-1.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!