Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Makaay winnaar Gouden Schoen


23 juni 2003 - Roy Makaay is vandaag officieel Europees topscorer geworden. Onze landgenoot scoorde dit seizoen in de Primera Division voor Deportivo La Coruņa 29 goals. Makaay scoorde tot dusver al 100 goals in de Spaanse competitie. Makaay zal dus voor de Europese Supercup finale in Monaco tussen AC Milan en FC Porto worden gehuldigd als Europees topscorer.

Makaay zal dus voor de Europese Supercup finale in Monaco tussen AC Milan en FC Porto worden gehuldigd als Europees topscorer. Tweede eindigde Mateja Kezman. De PSV spits scoorde weliswaar 35 goals maar deze werden vermenigvuldigd met 1,5 vanwege het niveau van de Nederlandse competitie. De goals van Makaay telden twee keer mee. Het is onverigens nog onbekend waar Makaay volgend seizoen voetbalt, de voormalig spits van Vitesse gaf aan toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

Mogelijk gaat Makaay aan de slag in Barcelona die gisteren Europees voetbal veilig wisten te stellen door te winnen van Celta da Vigo, overigens moest Patrick Kluivert het duel voortijdig verlaten vanwege een rode kaart. Real Madrid werd kampioen door met 3-1 te winnen van Athletic de Bilbao, Sociedad won met 3-0 van Atletico Madrid.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!