Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hiddink wil De Graafschap best helpen


5 december 2004 - Guus Hiddink zou het best verstandig vinden als PSV-speler Arvid Smit na de winterstop aan De Graafschap verhuurd wordt. Smit staat nog altijd hoog op het verlanglijstje van De Graafschap. Hiddink zegt te willen helpen waar hij kan.


"Het beste is toch wel dat Smit gaat spelen en dat zit er bij ons niet in", zegt Hiddink. "Alle partijen moeten dan wel de behoefte uitspreken. Er zijn wat contacten geweest. Met name in de zomer. Ik wacht het nu eerst af." Hiddink zegt best iets te willen doen. "Je kunt wat duwen en wat sturen, maar uiteindelijk beslist de speler zelf." Hiddink zag De Graafschap zaterdag op De Vijverberg voor het eerst dit seizoen aan het werk. "Het viel me mee. In die zin dat ik vond dat ze veel energie toonden en niet passief worden bij een tegenslag."

De succesvolle PSV-coach gaf de technische staf van De Graafschap zelfs een pluim. "Ik heb zelf nooit in deze situatie gezeten, maar het vereist heel wat vakmanschap om een groep nu gemotiveerd te houden." "En ik zie juist energie. Dat is een goede basis om verder op te bouwen. Tegen clubs als NEC en Vitesse valt wel wat te halen", meent Hiddink. (Bron: Omroep Gelderland)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!