Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twee assist Yildirim niet genoeg voor winst Heerenveen


5 december 2004 - Twee assists van Ugur Yildirim bleken vandaag niet genoeg om in Tilburg Willem II te verslaan. Heerenveen ging met een 2-2 gelijkspel met de bus weer naar het Noorden van het land. Willem II kon pas in de laatste minuut van het duel de gelijkmaker scoren, dit door een kopbal van verdediger Jos van Nieuwstadt.


Na zes minuten was het al voor de eerste keer raak voor SC Heerenveen. Een vrije trap van Yildirim belandde bij Victor Sikora. De kleine aanvaller kopte de voorzet van Yildirim binnen. 1-0 voor Heerenveen. Na een half uur spelen was het Tom Caluwť die namens Willem II voor de gelijkmaker zorgde. 1-1 was ook de ruststand.

Opnieuw kwam SC Heerenveen op voorsprong. Weer was het Yildirim die aan de basis stond van het doelpunt van Heerenveen. Een voorzet van Yildirim kwam terecht bij Klaas-Jan Huntelaar die de 2-1 binnenkopte. Het was al weer de negende goal van de jonge Heerenveen aanvaller dit seizoen. In de laatste minuut van het duel pakte Willem II toch nog een punt. Van Nieuwstadt maakte de derde kopgoal van de middag. Willem II - Heerenveen 2-2.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!