Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse hoopt op Wapenaar en Smolarek


15 december 2004 - Vitesse wil zich in de winterstop versterken met Harold Wapenaar (Portsmouth) en Ebi Smolarek (Feyenoord). Beide spelers komen bij hun eigen club nauwelijks aan spelen toe en staan openen voor een vertrek naar Vitesse. Doelman Wapenaar is alleen een optie wanneer de huidige keeper, Dragoslav Jevric, zal worden verkocht en die kans is zeer groot.


Vitesse technisch manager tegenover Omroep Gelderland: 'Er is een buitenlandse club concreet geintresseerd. Er bestaat een goede kans dat we Jevric in de winterstop kunnen verkopen." Wapenaar is blij met de interesse van Vitesse. 'Ik wil graag naar Vitesse. Ik ben hongerig om weer echte wedstrijen te voetballen, want nu speel ik alleen maar in het tweede team, dat is toch wat anders."

Ebi Smolarek is bij Vitesse in beeld gekomen, nadat de komst van Daniel de Ridder (Ajax) niet mogelijk bleek. Het is de bedoeling dat Vitesse de aanvaller in de winterstop tot het einde van het seizoen van Feyenoord zal huren. Er zijn echter nog een groot aantal andere Nederlandse clubs die interesse hebben in de Pools international.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!