Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht zonder Van de Haar tegen Austria Wien


15 december 2004 - FC Utrecht kan zich niet meer kwalificeren voor de volgende ronde en is nog altijd puntloos in de groepsronde van de UEFA Cup. De club wil er echter alles aan doen om de groepsronde in ieder geval niet met 0 punten af te sluiten. Donderdag neemt het elftal van Foeke Booy het op tegen het Oostenrijkse Austria Wien dat altijd nog een kleine kans heeft op de volgende ronde.


Zowel FC Utrecht als Austria Wien zullen morgenavond gehavend aan de start verschijnen. Bij FC Utrecht zal men het moeten doen zonder Hans van de Haar. De aanvaller wordt niet fit genoeg geacht om donderdag te spelen, men probeert alles in het werk te stellen om de speler in ieder geval komend weekend aan het spelen te krijgen.

Naast Van de Haar zijn ook Etienne Shew-Atjon, Joost Broerse en Jean-Paul de Jong niet inzetbaar wegen blessures. Daarnaast is Michael Mols Europees niet speelgerechtigd en zit Tim Cornelisse een schorsing uit. Het is zodoende ook niet vreemd dat FC Utrecht morgenavond niet de favoriet is tegen de Oostenrijkse topclub.

Voor winst van FC Utrecht wordt door MrBookmaker.com maar liefst 4,30 keer je inzet uitgekeerd. Voor Austria Wien is dat slechts 1,58. FC Utrecht speelt echter thuis en er liggen dus kansen voor een goed resultaat. Zeker wanneer men beseft dat ook Austria Wien kampt met de nodige blessures. Voormalig Ajax doelman Joey Didulica behoort tot de geblesseerden evenals verdediger Ratajczek. Ook het vertrouwde middenveldduo Michael Wagner en Fernando Troyansky zijn geblesseerd.

Naast de blessures zijn er ook nog eens twee spelers van Austria Wien geschorst. Middenvelder Kiesenebner en verdediger Papac. Austria Wien zal evenals FC Utrecht morgenavond flink gehavend aan de start staan. Er liggen echter wel mogelijkheden voor FC Utrecht en dat geldt ook zeker voor iemand die een gokje durft te wagen op FC Utrecht. Klik hier om 3 x 1 euro gratis te wedden bij MrBookmaker.com.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!