Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Belangstelling Feyenoord voor Sebastian Mila'


16 december 2004 - Feyenoord zou serieuze belangstelling hebben in de Poolse international Sebastian Mila. De interesse wordt gemeld in Oostenrijkse media die schrijven over de belangstelling van Austria Wien in de middenvelder. Ook Fulham en Borussia Dortmund worden genoemd als clubs die belangstelling zouden hebben in de Pool. Mila werd eerder dit seizoen in verband gebracht met Ajax.


Dat Feyenoord en eerder ook Ajax worden gelinkt aan de speler is niet zo verwonderlijk. De zaakwaarnemer van Mila vertegenwoordigde in het verleden verschillende Poolse spelers in Nederland. Op dit moment is hij ook de zaakwaarnemer van NEC spits Niedzielan. De 22 jarige Mila is 13-voudig international en staat onder contract bij Dyskobolia Grodzisk.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!